"EXTRA ΜΗΝIΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Καλώς ήρθατε στην No1 πηγή για να βγάλετε λεφτά στο internet:



- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
- ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ!
- XΩΡΙΣ ΚΟΠΟ & ΧΡΟΝΟ!
- ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ


- ΜΕ LIVE ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!
- ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ!
- ΜΕ UNVERIFIED PAYPAL ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ!
- ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 2 ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ!
- ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!
- ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟ ADMIN!
- ME KAΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ!


Σε αυτή την ανάρτηση θα σας εξηγήσω αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε και πως θα βγείτε κερδισμένοι! Θα προσπαθήσω να σας το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ με ερωτήσεις και απαντήσεις !
Ας αρχίσουμε λοιπόν ...

~ ΠΕΡΙ ΤΟΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ?

Είναι ένα site (CLIXSENSE) το οποίο σου δίνει κάθε μέρα κάποιες διαθέσιμες διαφημίσεις
τις οποίες τις βλέπεις και πιστώνεσαι αμέσως το κόστος τους. Αμέσως θα πει αμέσως μόλις τελειώσει η διαφήμιση τα λεφτά μπαίνουν στο λογαριασμό σας. Πιο λογαριασμό? Αυτόν που θα κάνετε στο site.



~ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ?

Είναι απλό.. σου έρχονται κάποιες ειδοποιήσεις ότι έχεις νέες διαφημίσεις για προβολή, είναι κάποια ορθογόνια κουτάκια.. τα οποία είναι γκρί.






Aυτά που γράφουν "clicked" σημαίνει ότι τις έχετε δεί. Όταν σας βγάλει κάποια διαφήμιση και είναι διαθέσιμη τότε πατήστε πάνω θα μεταβείτε σε νέα καρτέλα και εκεί πρέπει να πατήσετε την σωστή εικόνα.  








Έχει 5 εικόνες συνολικά 4 είναι απο σκυλάκια και 1 με γάτα. Εσείς πρέπει σε κάθε διαφήμιση να διαλέγετε τη γάτα για να ξεκινήσει ο χρόνος της διαφήμισης. Αυτό το κάναν για να μη χρησιμοποιούν τα μέλοι προγράμματα για να κάνουν αυτόματα τα κλικ και προσπαθήσουν να κλέψουν το σύστημα.






Αφού αρχίσει και τελειώσει ο χρόνος της διαφήμισης και σας γράψει ότι το τάδε ποσό πιστώθηκε στολογαριασμό σας μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο και να δείτε άλλη διαφήμιση.




- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ SITE? 

Αυτές οι διαφημίσεις είναι απο μέλοι του site τα όποια που έχουν επιλέξει να διαφημιστούν στο Clixsense , έτσι αγοράζουν κάποια πακέτα με κλικ τα οποία γίνονται διαθέσιμα για μας να δούμε τα site τους υποχρεωτικά. Στην ουσία έτσι το Clixsense μας υποχρεώνει να δουμε τις διαφημίσεις από τους σπόνσορες τους, για κάποια δευτερόλεπτα και μας αμοίβει αντίστοιχα για το χρόνο μας , και έτσι λειτουργεί το σύστημα. Άλλο παράδειγμα.. είμαι κάτοχος του europoula4you και θέλω να το διαφημίσω στο Clixsense πάω και αγοράζω κλικ για εσάς τους χρήστες και πληρώνω το Clixsense. Έτσι σχεδόν δεν χάνει τίποτα πληρωνοντάς εμάς αφού τα έσοδα είναι x 10 φορές μεγαλύτερα απο τα έσοδα. Βγάζει και με άλλους τρόπους πχ αν θέλω να επενδύσω κάποια λεφτά στο site για να βγάλω κέρδη πιο εύκολα. Υπάρχει και αναβαθμισμένη συνδρομή ηια τους χρήστες για πιο πολλά κέρδη  εκτός απο τη δωρεάν. Και κάπως έτσι το όλο σύστημα συμφέρει και εμάς και τους διαχειριστές του site. (Εννοείται ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να επενδύσετε τίποτα!)


- ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?

Σας πιστώνουν τις ανάλογες τιμές: 0.001 $ , 0.005 , 0.010 $ , 0.015 $ μερικές και 0.020$ αν 
είστε αναβαθμισμένο μέλος!



- ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ  ΛΙΓΑ CENTS ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ?

Μην ανησυχείτε εδώ είναι και το κορυφαίο του όλου συστήματος.  Αφού γίνετε μέλος, μπορείτε μετά να καλέσετε τους φίλους σας στο site και αν εγραφτούνε με το link σας που αντιστοιχεί στο account σας και θα πιστώνεστε και τα δικά τους click η αν αγοράσουν κάτι θα παίρνετε bonus. Μπορείτε και εκτός φίλους να το διαφημίσετε παντού στο internet όπως πχ εγώ στο blog , στο youtube , σε site δικό σας αν έχετε , στο Facebook - σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, στις σχολές σας όσοι είστε φοιτητές κλπ κλπ... Όσους περισσότερους γράψετε με το Link σας τόσα περισσότερα κέρδη θα έχετε αν βέβαια βλέπουν και αυτοί διαφημίσεις, για αυτό πρέπει να τους εξηγησετε καλά πως βγάζουν λεφτά.  Πάντως ο αριθμός για τα άτομα που μπορείτε να γράψετε στο site είναι άπειρος.


                 


- ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ?

Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια site με την ίδια ιδεολογία το CLIXSENSE σε πληρώνει άμμεσα σε δευτερόλεπτα. Mπορείς να πληρωθείς σε Paypal ή Alertpay λογαριασμό. Η μόνη προυπόθεση για πληρωμή είναι να έχεις τουλάχιστον 8 euro (θα ήταν γελοίο να πάρεις παρακάτω απο 8 euro). Εφόσον ετοιθείς πληρωμή δεν χρειάζεται ούτε αναμμονή απο κάποιο στέλεχος ούτε βεβαιώσεις και ασφαλιστικές διαδικασίες. Η πληρωμές είναι INSTANT και γίνονται κάθε Δευτέρα.  Aν είστε ακόμα δύσπιστοι και έχετε αμφιβολίες στο forum υπάρχουν πάνω απο 20.000 χρήστες που έχουν δημοσιεύσει τις αποδείξεις πληρωμών τους! Aν είστε εγωκεντρικός και δεν μπορεί κανείς να σας πείσει τότε δείτε μόνοι σας στο google το οποίο σε βρίσκει πάντα λύση και άμμεση απάντηση , γράψτε λοιπόν στο google : Ιs Clixsense scam? και όπου και να πάτε διαβάστε τα αποτελέσματα! Ακόμα μια πηγή για να σας πείσει ακόμα περισσότερο είναι το youtube. Δεκάδες είναι οι χρήστες που έχουν βιντεοσκοπήσει τις πληρωμές τους. Για όσους δεν πείστικαν παρακαλώ να βγούν απο το blog αμέσως και να σταματήσουν να διαβάζουν γιατί δεν θα πετύχουν αν αρχίσουν με αμφιβολίες και ενοχές που αρχίζουν σε κάτι τελειώς ακίνδυνο!




- Οπότε => Προυπόθεση αν θέλετε να πάρετε τα λεφτά στα χέρια για να αξιοποιήσετε όπως θέλετε εσείς , είναι αναγκαίο να έχετε λογαριασμό paypal η alert pay υποχρεωτικά για να μπορέσουν να σας βάλουν κάπου τα  λεφτά. Εύκολο. Δίνουν λεφτά και σε Unverified Λογαριασμόυς paypal , δηλαδή μη συνδεμένους με κάποια κάρτα τράπεζας αν αυτό σας ανησυχεί.


 Κάντε λογαριασμό όσοι δεν έχετε απο δώ:






ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

- Αν είστε ειδικά κάθε μέρα online στο internet θα ήταν ότι καλύτερο. Πιστέψτε με θα ήταν αμαρτία αν έχετε ελεύθερο χρόνο καθημερινά και δεν συμμετάσχετε σε αυτό , χάνοντας ενα extra μηνιαίο εισόδημα. !!!!!




- Διαβάστε το FAQ  κάτω κεντρικά  για πλήρης επεξήγηση στο Clixsense.


- ΠΡΟΣΟΧΗ: Mε τις IP έχει έναν περιορισμό - Ένας χρήστης απο κάθε IP.


- Mη ξεχάσετε να κατεβάσετε τη toolbar που έχει στο browser σας και
θα σας ενημερώνει για κάθε νέα διαφήμιση που βγένει...







ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ CLIXGRID!

Ένα παιχνίδι στο οποίο έχετε κάθε μέρα 25 ευκαιρίες και μπορείτε να κερδίσετε εώς 5 $!



2 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ!









- Είστε έτοιμοι να αρχίσετε τα κέρδη ? 
- Είστε έτοιμοι να μπείτε στο διαδυκτιακό κόσμο που ακόμα και τα cents αποκτάν αξία?
- Είστε έτοιμοι να δεχτείτε τη πρόκληση ?
- Είστε έτοιμοι για την προετοιμασία ενός μηνιαίου μισθού απο το πουθενά?


ΑΝ ΝΑΙ...... 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ!

                                                                           Click Here!